Close

Ster Internationaal

Onze locatie

Over Ons

Ster Internationaal BV is in 1990 opgericht als dé groothandelaar in meubelpoten. Sinds 2003 beschikt het bedrijf over een distributiekantoor, loods en showroom samen goed voor 1400 m2 werkruimte. We zijn gevestigd in midden Nederland. Dankzij de centrale ligging van ons bedrijf staan wij garant voor snelle leveringen aan onze klanten.

Dit familiebedrijf staat voor exclusiviteit, maar ook voor de ontwikkeling van kwaliteit in alle prijsklassen. Inmiddels bezit Ster Internationaal BV alle kennis en voorzieningen die benodigd zijn in het ontwikkelingsproces van een volledig meubelstuk. Hierdoor beschikt Ster Internationaal BV over de capaciteit om hoogstaand maatwerk te leveren. Hiernaast bieden wij een breed en toegankelijk assortiment van meubelpoten en andere meubelcomponenten aan.

Onze manier van werken streeft naar voortdurende innovatie van vorm en materiaal binnen het kader van duurzaamheid en de gevraagde prijs-kwaliteitsverhoudingen. Met ons design proberen we de esthetiek en het karakter van een meubelstuk op de voorgrond zetten, want uitstraling verkoopt.

Snel

Producten zijn op voorraad en wij beschikken over een centrale distributie binnen Nederland

Op Maat

Groot assortiment aan producten in allerlei verschillende kleuren en maten. Klantspecifieke en exclusieve producten.

Kwaliteit

Al ons materiaal en producten hebben een ISO9001:2008 keurmerk.  We staan achter het product dat wij verkopen.